marți, 15 aprilie 2008

Legaturi..

Cu o oarecare ocazie, am intrat azi pe blogul meu, dupa mult timp. Un articol aiurea si tampit rau, de fapt nu il pot numi articol, imi fura privirea: "23 februarie". Nu s-a intamplat nimik deosebit in ziua respectiva, doar a fost un sentiment de a scrie, si am scris. Atata tot. Cine ar fi zis k 23 Martie va fi o zi atat de importanta? si din nou...de ce 23 februoarie?

Pe 22 februarie a fost un eveniment, o zi importanta despre care nu vreau sa scriu. Pe 23 ianuarie nu imi aduc aminte ce s-a intamplat. Pe 23 aprilie o sa facem o luna. Pe 23 mai o sa am bachetul. Pe 23 iunie incepe bacalaureatul. Pe 23 iulie nu stiu ce o sa se mai intample dar sunt aproape sigura k pe 23 august as putea chiar sa ma marit avand in vedere ce zi importanta a devenit "23". glumesc desigur, dar cert e ca 23 nu mai e o zi care sa treaca neobservata. Deja am agenda incarcata cui evenimente pe 23 :|

Constat cu stupuare, enervata chiar, aceste coincidente care nu imi plac deloc, si, intrucat nu cred in coincidente, incerc sa gasesc in tot ce mi se intampla o logica. Se fac tot felul de conexiuni. Observ k cu cat cresc nu trece o zi fara sa imi aminteasca de alta. Spre exemplu daca astazi este 15 aprilie stiu k anul trecut pe 15 aprilie ma pregateam sa fac pentru un eveniment f frumos. maine e 16,poimane 17, apoi 18...si iata ca fiecare zi imi aminteste de ceva. Fiecare an adaoga agendei mele noi si noi evenimente, care in timp formeaza o istorie a vietii mele, si care ocupa tot mai multe zile din calendar.

Si nu ma deranjeaza sa tin minte datile de nastere ale prietenilor mei, sau evenimentele oficiale care se intampla pur si simplu, dar ma irita ciclicitatea asta a unor "very big days". de ce tot ce defineste anul asta are loc pe 23? cu siguranta nu porneste de la articolul de blog.

Deja nu stiu la ce sa ma astept..Sper sa nu traiesc cu convingerea k, daca azi e 22...maine trebuie sa se intample ceva.

Hai iuliana nu mai fi asa naiva...mi s-ar parea absurd sa zic asta cuiva pentru ca sigur nu mai are nimeni obsesia asta a cifrelor, datilor, sunt sigura k dupa un an prietenul meu nu o sa mai stie nici ziua cand m-a sarutat prima oara...dupa catva ani...sotul meu nu o sa isi mai aduca aminte de ziua mea...am impresia k creierul meu functioneqaza exact ca un calculator...e suficient un clic si o lista intreaga de evenimente se deruleaza automat. Sunt sigura k e doar un fel de criza...k am prea putine griji...k totul se va schimba intr-o buna zi..

mmm....ceai verde cu aroma de capsuni si portocala..de 2 ori energizant. Sincer nu imi dau seama daca e bun sau nu :)) e prima oara cand beau.

mi-e mai usor sa scriu la calculator decat in agenda. As scrie aici tot ce simt, dar din prea mare subiectivitate mi-ar iesi in evidenta defectele. INterpretabil!!

ps: stiu sigur k 23 februoarie era sambata si exact ca acum...ploua afara!

Niciun comentariu: